..Thx For Being My Follower DarlingZZ..!! Lets Go to My Private Party!! Ohh..Just Kidding =)..

Sunday, April 24, 2011

..DOODLE oh DOODLE..:)

Assalamualaikum..
Selamat senja semua...:))

Dah sembahyang Maghrib??? alhamdulillah..baguss... so.. meh baca entri i ni dengan hati yang suci bersih ok.. :P
Semalam dah cerita pasal tips kan.. so harini tak mo lah bertips-tips lagi.. kaunter pertanyaan ditutup buat seketika..yeeee~

Pagi tadi.. i bukak yahoo mail.. ada email dari blogger ni.. ohhh.. dah siap doodle yang i dok nakk..nakk semalam rupanya..heee
terima kasih ye sukeww.. sukewww...:))
Ini lah untung nya kalau rajin beramah tamah di SB.. kan dapat doodle.. hehe
Kesimpulannya..tak perlu sombong ok.. sombong = rugi + tak dapat doodle..
wahahaha..



 ahahaha...tomey kan..tomey kan...:))

Sama tak?? sama tak??

Nak jugak??? uwekkk.. ta malu!!!!!! :P

Credit untuk Inchik awak ni..



Kalau u bukak blog dia.. u  akan rasa diri u ni cute gilerrr wa cakap sama lu.. sebab banyak giler karton-karton cute kat entri dia..

haaa...cuteeeeeeeee... tolong!!!!

erm.. kalau lah i pandai melukis.. mesti u pun rasa diri u cute gak datang blog i...kan......

huuuuuuuuuuu~

eh..eh.. U try lah mintak jugak kat Inchik Yazid Torpedo ni..

Tapi kena pasti kan u cute enough to be doodled.. heee

Alolololo.. u cute lahhhhhhhhhhhhh... dont worry..

Mana i tau u cute???

sebab u baca blog i.. means u cute lahhh...

ecececeh.. nampak tak i tengah "meng-aircond" pembaca i supaya dorang datang baca lagi blog i untuk jadi cute???

nampak? nampak? :P

-out-

8 comments:

hanizeyecandy said...

cute la

NuReLLe said...

heeee~.. mekasehh..sila lah jenguk blog inchik yg wat kan i nya doodle tu..:P

dott said...

serupa2 ! comell :)
is following you :)
dottsaja.blogspot.com

OreO HitaM said...

Lisa Surihani = cutest
NuReLLe = bleh la..cute jgkk

NuReLLe said...

@ doot : hye babe...thx 4 coming...:D

NuReLLe said...

@or hitam : ehem2..ikhlas ke x tuuuuu???huhu..:P

Mielliza said...

sekali tengok je ke kat doodle tu terus nampak nurelle.. :)

NuReLLe said...

@mielliza : tang mana yang nmpk nurelle tu..:(